Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Canon Onderwaterhuis WP-DC20 + 2x Canon Powershot S1

  • Peter

    Te Koop: Canon onderwaterbehuizing WP-DC20 + 2 x digitale camera Canon Powershot S1 + geheugenkaartjes CF 256 mb/512mb/2gb + grondplaat 20 cm + flexibele arm 30 cm + lens adapter LAH-DC10

    vaste prijs € 350,–

    Canon PowerShot S1 IS

    Met de PowerShot S1 IS zet Canon een camera neer die voldoet aan de strengste eisen. De PowerShot S1 IS combineert een 10x optische zoom met een Optical Image Stabilizer(IS) en een Ultrasone Motor(USM). Hierdoor kunt u niet alleen uw onderwerp zeer dichtbij halen maar gaat dit ook zeer snel met aantoonbare trillingsverlaging van de camera door de IS. Het resultaat zijn zeer gedetailleerde foto's die zelfs bij de hoogste zoom nog van perfecte kwaliteit zijn.

    Kwaliteiten

    De PowerShot S1 IS maakt gebruik van de Canon Visionairy Technology om de hoogste kwaliteit van de opnames te garanderen. Daarnaast heeft de PowerShot S1 IS ook veel flexibiliteit met de verschillende opnameprogramma's, van handmatig tot automatisch, plus 1 gebruikersinstelling.

    Supermovie Mode

    U kunt met deze camera ook videobeelden met geluid vastleggen. U kunt met de verbeterde Movie mode en de zoomfunctie van het toestel gedetailleerde video-opnamen maken met een hoge VGA-resolutie. De opnamesnelheid bedraagt 30 fps en kan afhankelijk van de snelheid en de grootte van de geheugenkaart tot 1 GB gaan. De PowerShot S1 IS zorgt automatisch voor de juiste belichting, scherpstelling en witbalans waardoor u zich kunt concentreren op de opname zelf.

    10 x optische zoom

    3.2 x digitale zoom

    Optical Image Stabilizer

    Ultrasone Motor

    Movie Mode

    Krachtige DIGIC processor

    Nederlands menu

    Draagriem

    Software CD-rom

  • Peter

    De camera's + onderwaterbehuizing etc. zijn verkocht