De perfecte reis naar de perfecte foto:

Masterclasses onderwaterfotografie met Peter Verhoog

Deze zomer is het 30 jaar geleden dat Peter Verhoog voor het eerst onder water ging fotograferen. In die 3 decennia heeft Peter in binnen- en buitenland grote bekendheid verworven met zijn bijzondere fotografie, die verscheen in talloze (duik)tijdschriften en boeken, kranten en natuurlijk ook in Wet Web Magazine.

Voor degenen die beter willen fotograferen, is er nu de mogelijkheid voor een exclusieve Masterclass met Peter in de Rode Zee van 3 tot 10 juli. Op een boot die daarbij helemaal bij past: de uiterst luxueuze Grand Sea Serpent, momenteel de beste boot in deze wateren (incl. vluchten taxes, volpension, alle maaltijden en niet alcoholische drankjes, flessen, lood en 2 duikgidsen, alle Marine Park toeslagen, 12 nitroxvullingen).

Gedurende de trip krijg je dagelijks onderricht over hoe je je fotografie nog verder kunt verbeteren. Peter zorgt er echter voor, dat jij daarin nóg een stap verder kunt gaan, en helpt je bij het ontwikkelen van je eigen sfeer en stijl. Je gaat verder dan simpele plaatjes, je wordt een échte onderwaterfotograaf.

De Masterclass is in principe gericht op de onderwaterfotograaf met ervaring. Je gaat dagelijks te water, waarbij de riffen van onder meer Elphinstone en St. Johns zullen worden bezocht. Na elke duik is er direct gelegenheid tot het bespreken van je foto's en wat je daar in kunt verbeteren.

Natuurlijk is niet iedereen al een ervaren onderwaterfotograaf. Buiten de Masterclass is er voor de beginnende onderwaterfotograaf gelegenheid tot het onder de knie krijgen van de eerste beginselen van de onderwaterfotografie in een separaat programma. Ook daarbij worden de gemaakte opnamen na de duik natuurlijk uitgebreid geëvalueerd.

Beide programma's zijn vooral gericht op de praktijk, en ook het bewerken van de opnamen in Photoshop komt aan bod.

Meer over Peter Verhoog: www.underwatermagic.com

Meer over de boot en boekingsmogelijkheden:

http://www.scubatravel.nl/liveaboard-grand-sea-serpent